Teerenpeli on kivaa!

Teerenpeli Yhtiöt on lahtelainen, 1994 perustettu perheyritys, joka on syntynyt intohimosta viihtyisää ravintolakulttuuria ja laadukkaita panimo- sekä tislaamotuotteita kohtaan.

Teerenpeli-ravintoloissa tarjoamme viihtyisiä ravintolakokemuksia ympäri Suomen. Lahdessa hemmottelemme asiakkaitamme myös ruokaravintola Taivaanrannassa ja Wine cafe Olavissa. Panimossamme valmistamme olutta lähiohrasta ja puhtaasta Salpausselän suodattamasta pohjavedestä, lisäksi valmistamme siidereitä sekä long drink -juomia.

Kansainvälisesti tunnustetussa viskitislaamossamme Lahdessa valmistamme vuosittain yli 100 000 litraa viskitislettä. 

Kaikkea toimintaamme yhdistää intohimo paikallisuutta, puhtaita lähiraaka-aineita, ainutlaatuista osaamista ja vastuullista ravintola-alan toimintaa kohtaan. Näistä aineksista valmistamme ja tarjoilemme unohtumattoman nautinnollisia elämyksiä.

Paikallisuus, Raaka-aine, Ympäristö, Intohimo, Reilu peli

Teerenpeli on reilua peliä!

 

Panimo & Tislaamon
vierailukeskus ja myymälä

Vierailukeskuksessa pääset tutustumaan panimon ja tislaamon tuotantoon ja tuotteisiin ohjatuilla kierroksilla ja tasting-tilaisuuksissa. 

Vierailukeskuksen yhteydessä sijaitsevasta myymälästä voi ostaa mukaan muun muassa Teerenpelin panimon oluita, siidereitä ja lonkeroita sekä logolaseja ja vaatteita. Lue lisää...

Ajankohtaiset

Trendikäs Lemoncello

Lue lisää

Kesäsuosikki: Tropical Sour

Lue lisää

Kultaa Teerenpeli Tislaamolle

Lue lisää

Kesähessu hanassa nyt!

Lue lisää

Teerenpeli tapahtumat

la 27.7.2024  Tampere

Paint & Party Tampere

Ohjattu maalaustapahtuma lasi kädessä nauttien! Tule maalaamaan tai soveltamaan...

Lue lisää

to 1.8.2024  Tampere

Paint & Party Tampere

Ohjattu maalaustapahtuma lasi kädessä nauttien! Tule maalaamaan tai soveltamaan...

Lue lisää

ma 5.8.2024  Tampere

Teatteri la Strada

Teatteri La Stradan viidennentoista juhlavuoden kunniaksi esitämme revyyn IHME ...

Lue lisää

su 11.8.2024  Tampere

Teatteri la Strada

Teatteri La Stradan viidennentoista juhlavuoden kunniaksi esitämme revyyn IHME ...

Lue lisää

Helsinki Teerenpeli

Helsingin Kamppiin keväällä 2006 avattu viihtyisä Teerenpeli ravintola. Ravintolan oma pienpanimo tuottaa pieniä eriä erikoisoluita, joita pääsee nauttimaan ainoastaan Kampin Teerenpelissä!

Jyväskylä Teerenpeli

Jyväskylän ydinkeskustaan keväällä 2017 avattu Teerenpeli ravintola. Täällä nautitaan Teerenpelin maistuvista tuotteista, iloisesta ilmapiiristä sekä laadukkaasta palvelusta!

Kuopio Teerenpeli

Kuopion Teerenpeli avattiin maaliskuussa 2024 Kauppakadun ja Puijonkadun kulmaukseen. Viihtyisät tilat kahdessa kerroksessa ja upeat terassit kutsuvat nauttimaan.

Lahti Teerenranta

Teerenranta kesäravintola sijaitsee lahtelaisten olohuoneessa, Vesijärven matkustajasatamassa. Täällä sammuu pikkunälkä ja jano mukavassa, kesäisessä satamatunnelmassa!

Lahti Teerenpeli

Lahden ydinkeskustaan, Vapaudenkadulle vuonna 1994 avattu ensimmäinen Teerenpeli ravintola. Tämä Teerenpeli onkin ollut lahtelaisten suosikki jo vuosien ajan, sillä ravintolan tunnelma on mukava ja palvelu pelaa.

Lappeenranta Teerenpeli

Iloiseen Lappeenrantaan Teerenpeli ravintola avattiin 2011. Valoisassa ja avarassa ravintolassa nautitaan Teerenpelin maistuvista tuotteista ja iloisesta ilmapiiristä ja kesällä viihdytään aurinkoisella terassilla!

Oulu Teerenpeli

Oulun keskustaan Kauppurienkadun ja Torikadun kulmaan heinäkuussa 2019 avattu Suomen pohjoisin Teerenpeli.

Tampere Teerenpeli

Tampereelle avattiin Teerenpeli ravintola 1998. Kaupungin ytimessä sijaitseva Teerenpeli on tunnettu paitsi Teerenpelin oman panimon tuotteista, myös monipuolisesta liveohjelmastaan. Tule viihtymään kanssamme!

Turku Teerenpeli

Turkulaiset pääsivät Teerenpelin makuun vuonna 2009. Nyt vanhan pankin tiloissa, idyllisessä kivitalossa viihdytään iloisessa tunnelmassa vuoden jokaisena päivänä. Tule istumaan iltaa Teerenpelin rennonleppoisaan ravintolaan!

Teerenpelin tuotteet

Teerenpelin tuotteissa korostuu suomalaisuus ja suomalainen käsityö. Juomat valmistetaan ammattitaidolla ja perinteitä kunnioittaen laadukkaista raaka-aineista, hyödyntäen Salpausselän harjujen suodattamaa puhdasta pohjavettä. Valmistuksessa lämpöenergiana käytetään hiilineutraalia oman puupellettivoimalan uusiutuvaa energiaa.